Kovid-19’u yenen hastalar taburcu ediliyor

Kovid-19’u yenen hastalar taburcu ediliyor. Vatandaşlar alkışlar eşliğinde evlerine gönderiliyor. O zor günleri atlatanlar bir nebze olsun moral buluyor. Onların renkli görüntüleri de bizlerin umudunu katlıyor.

Kovid-19’u yenen hastalar taburcu ediliyor

Kimi alkışlarla, kimi renkli görüntülerle uğurlandı. Türkiye'nin dört bir yanından her geçen gün iyi haberler geliyor. Koronavirüsü yenenler taburcu ediliyor.

Kovid-19’u yenen İzmirli 85 yaşındaki Cemil Doğan Gencer, 19 günlük yoğun bakım tedavisini tamamladı. Hayatında ilk kez hastaneye yatan Gencer, evinin önünde komşuları tarafından alkışlarla karşılandı.

Tunceli’de tedavi süreci mutlu sonla biten 84 yaşındaki Musa Güzel evine işte böyle uğurlandı.

Adıyaman’da ise 79 yaşındaki Gülperi teyze de koronavirüsle en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu oldu.

Gümüşhane'de, 72 yaşındaki bir kadın ve eşi de sağlığına kavuştu. Fransa'da yaşayan ve memleketlerine bir süre önce geldikleri öğrenilen yaşlı çift, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Diyarbakır'da da yeni tip koronavirüs tedavisi sonrası iyileşen 5 kişi, alkışlarla evlerine gönderildi.

İzmir’de yaşayan Sacide Gencer ile Cemil Doğan Gencer çifti de Kudüs’te yakalandığı koronavirüsü yendi.

Umre ziyareti dönüşü Isparta'da karantinaya alınan ve yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan 16 umreci de taburcu edildi. Hastalar, kendileriyle ilgilenen sağlık çalışanlarının alkışları arasında hastaneden ayrıldı.

Hakkâri’deki 3 kişilik aile de sağlına kavuşanlar arasında. Sadece 8 buçuk aylık olan bebek de bu ailenin bireylerinden…

Türkiye onu bu kibar üslubuyla tanıdı.

Memleketi Ordu'da tedavisi tamamlanan 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, hastaneden taburcu oldu.

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs tedavisi gören kişi “Penguen dansı”yla taburcu edildi.

Hastane koridorunda sırtında çantasıyla dansa ayak uydurmaya çalışan vatandaş neşeli görüntüler oluşturdu.

ulusal.com.tr

koronavirüs