ABD'ye Vatan damgası

Vatan Partisi ABD temsilciliğinin düzenlediği katılım ve rozet takma toplantısı oldukça coşkulu geçti. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner ve MKK üyesi Ferda Paksüt'ün katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya yurtseverlerin ilgisi de büyüktü.

ABD'ye Vatan damgası

Vatan Partisi ABD temsilciliğinin düzenlediği katılım ve rozet takma toplantısı oldukça coşkulu geçti. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner ve MKK üyesi Ferda Paksüt'ün katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya yurtseverlerin ilgisi de büyüktü. New Jersey eyaletinde gerçekleştirilen toplantıda 40 kadar yurtsever Vatan Partisi’ne üye oldu ve rozetleri takıldı. Böylelikle Vatan Partisi’nin ABD'deki üye sayısı 200'e yaklaştı.

“AKP 2016’YI GÖREMEYECEK”

Toplantıda bir konuşma yapan Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Yunus Soner, Vatan Partisi'nin politikalarını anlattı ve Meksika temaslarından bahsetti. Soner, Vatan Partisi olarak Dünya'nın dört bir yanındaki Anti-Emperyalist partilerle ve Emperyalizmle mücadele eden ülkelerle sıkı dostluklar kurduklarını ve bu dostlukların ileride Türkiye'nin dış politikasına da yansıyacağını kaydetti. Vatan Partisi'nin sadece Türkiye'de değil Dünya'nın hemen her yerinde örgütlendiğini de belirten Soner, çok yakında açılacak olan Avustralya temsilciliğinin de müjdesini verdi. Soner partinin her geçen gün büyüdüğünü kaydederek, Türkiye ve Dünya'nın her yerinden binlerce yurtseverin Vatan Partisi’ne akın ettiğini söyledi. Soner, AKP iktidarının 2016'yı görmeyeceğini de belirterek Vatan Partisi’nin Milli Hükümeti kuracağını söyledi. Soner, Ermeni soykırım yalanına karşı sadece Türkiye'de değil, Dünya'nın her yerinde mücadele ettiklerini belirterek Kaçaznuni'nin yazdığı ve her şeyi itiraf ettiği kitabı, Meksika temaslarında tüm Güney Amerika ülke temsilcilerine ve başkanlarına kadar ulaştırdıklarını da sözlerine ekledi.

“BARAJI AŞACAĞIZ”

MKK üyesi Ferda Paksüt ise umutsuzluğa yer olmadığını, el birliğiyle Türkiye'nin üzerine çöken karanlığı savuşturacaklarını söyledi. Haziran seçimlerinin bir son değil tam tersine bir başlangıç olacağını belirten Paksüt, AKP'nin yıkılacağını belirtti. Tüm yurtseverleri Vatan saflarında birleşmeye davet eden Paksüt, seçimlerde Vatan Partisi'nin barajı aşacağını da sözlerine ekledi.

“ABD’DE SANDIKLARI KORUYACAĞIZ”

Toplantıda yurtseverler Soner ve Paksüt'ü soru yağmuruna tuttu. Hem parti politikaları hem de seçimler hakkındaki sorularını yönelttiler. Soner ve Paksüt yurtseverlerin sorularını tek tek cevapladı. Konuşmaların ardından partiye üye olan yurtseverlere rozetleri Soner ve Paksüt tarafından takıldı. Yeni üyelerin eşlerine ve arkadaşlarına götürmek üzere fazladan rozet talepleri ise dikkatlerden kaçmadı. ABD'de Vatan Partisi’ne katılanlar arasında daha önceki seçimlerde CHP'ye, MHP'ye ve hatta AKP'ye oy vermiş kişilerin yanı sıra, Hepar ve Anadolu Partisi’nden istifa eden isimler de çoğunluktaydı. Üye olanlar arasında emekli askerler, Fethullah Gülen karşıtı eylemleri düzenleyen Expose grubu yöneticileri, ABD'de yaşayan başarılı ses sanatçısı Kutsal Koçer, geçtiğimiz günlerde A Haber ekibine ve Davutoğlu'na karşı yaptığı protesto ile Türkiye'nin gündemine oturan Beycan Özgürengin ve çok sayıda isim de var. Yurtseverler toplantı sonunda hep birlikte büyük bir coşkuyla İzmir ve 10. Yıl marşlarını söylediler ve Arslanlı Yol’da birleşerek Milli Hükümet için yürüyeceklerinin sözünü verdiler.

Öte yandan Vatan Partisi önümüzdeki seçimler için ABD'de 7 bölgede açılacak olan sandıkları da gözlemcileri vasıtasıyla koruyacak ve yurttaşların oylarına sahip çıkacak.

ulusalkanal.com.tr

üye oldu Vatan Partisine