TSK: 13 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı son 24 saat içinde yapılan operasyonlarla ilgili açıklama yaptı. PKK'ya Hakkari ve Şırnak'ta ağır darbe indirildi. Çukurca'da yapılan hava harekatında 13 terörist öldürüldü, Beytüşşebap'ta örgüte ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

TSK: 13 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı son 24 saat içinde yapılan operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Hakkâri Çukurca'da PKK'ya yönelik hava harekâtı düzenlendi. Operasyonda örgüt ağır darbe aldı. 13 bölücü terör örgütü mensubu öldürüldü.

Operasyonlarda PKK'nın hain tuzakları da imha edildi. Yüksekova'da kara yoluna döşenmiş bir adet el yapımı patlayıcı tespit edildi.

Şırnak Beytüşşebap'da ise örgüte ait bir sığınakta, 500 m kablo, bir adet akü, bir adet güneş enerji paneli, bir adet el yapımı patlayıcı, dört adet gazlı ocak, 50 kg muhtelif gıda maddesi, çok miktarda ilk yardım malzemesi ve örgütsel doküman bulundu.

Örgüt TSK'nın operasyonlarıyla kan kaybetmeye devam ediyor. Van Erciş'de bir adet RPG-7 roketatar, bir adet av tüfeği, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi.

Siirt Pervari'de, PKK'ya yardım yataklık suçundan 3 kişi yakalandı.

Ağrı Hamur'da da güvenlik güçleri devriye görevi sırasında bir teröristi yakaladı.

ulusalkanal.com.tr