Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı!

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, Doçent Doktor Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesinde cemaatin rolünü anlattı. Şengül Hablemitoğlu'nun "cemaat davasında tanık olacaktı" sözünü hatırlatan Uzun, "Cinayeti cözmek için çok uğraştım. Meğerse cinayeti aydınlatma görevini cemaat şakirdine vermişim" diye yazdı.

Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı!

"Köstebek" adlı kitabıyla cemaatin devlet içindeki yapılanmasını anlatan Doçent Doktor Necip Hablemitoğlu'nun ölümüyle ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Eski Emniyet Istihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun cemaatin cinayetteki ve soruştrumanın kapatılmasındaki rolüne dikkat çekti.

"İn" adlı kitabında Hablemitoğlu cinayetine yer veren Uzun, Necip Hablemitoğlu'nun cemaatin hedeflerinden biri olduğunu vurguladı.

"Şahsi gözlemlerim sonucunda, Anavatan Partisi Hükümeti'nin düşürülmesi, Telekulak sahtekarlığı, ve Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olaylarını Cemaat'in, "Çenç-çakma-dönme Cemaatçiler" eliyle gerçekleştirdiği "kriz çıkartma" amaçlı eylemler olarak değerlendiriyorum."

Uzun, Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu'nun Aydınlık'a yaptığı, "Necip öldürülmeseydi, cemaat davasının müdahil ve tanığı olacaktı" açıklamasını da hatırlattı.

Sabri Uzun cinayet soruşturmasının da cemaatçi polisler tarafından kapatıldıgını açıkladı

"Hablemitoğlu cinayetini aydınlatmak için çok gayret gösterdim. Görevlendirdiğim şube müdürü her defasında, "Tespitlerimize göre katil İstanbul'dan gelip, cinayeti işleyip dönmüş" dedi. Meğerse ben, görevi Cemaat'in şakirdine vermişim."

Haber: Naci Eriş

ulusalkanal.com.tr

köstebek Necip Hablemitoğlu Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun