15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi - Ordu'da yarın okullar tatil mi

15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi? Ordu'da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava ildeki öğrenci ve veliler için olumsuz etkenlere neden oldu. Öğrenciler de 15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi - Ordu'da yarın okullar tatil mi

15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi?

Ordu'da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava ildeki öğrenci ve veliler için olumsuz etkenlere neden oldu.

Öğrenciler de 15 Şubat Çarşamba Ordu'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

15 ŞUBAT ÇARŞAMBA ORDU HAVA DURUMU M

eteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ordu'da 15 Şubat Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük eksi bir, en yüksek ise 5 derece olacak.

Kar yağışının etkili olacağı il genelinde hava da soğuk olması bekleniyor.

ORDU'DA BUGÜN 5 İLÇEDE OKULLAR TATİL

ORDU'da özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 5 ilçede okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe ve Korgan ilçelerinde eğitim-öğretime 14 Şubat Salı günü 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

15 ŞUBAT ÇARŞAMBA ORDU'DA OKULLAR TATİL Mİ

14 Şubat Salı günü Ordu'da okulların tatil olmasının ardından öğrenciler, 15 Şubat Çarşamba günü de Ordu'da okullar tatil mi diye sormaya başladı.

Merak edilen sorunun cevabına dair Ordu Valiliği ya da Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından herhangi bir açıklama yapmadı.

Gelecek her açıklamayla haberimizi güncelleyeceğiz.

ulusalkanal.com.tr