Mehmet Müezzinoğlu'ndan tuhaf sözler

17 Aralık ile ilgili Egemen Bağış'ın ardından dikkat çeken bir açıklama da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. 17 Aralık'ı "kuzu postuna bürünmüş kurtların tuzak kurduğu gün" olarak değerlendiren Müezzinoğlu "çürük diş çekilir" dedi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan tuhaf sözler

Sağlık Turizmi Marka Zirvesi'nde konuşan Sağlık BakanıMehmet Müezzinoğlu17 Aralık'ın yıldönümüyle ilgili ilginç sözler kullandı.

"Birileri milli irade ile sandıktan 'Beni yönet' diye seçecek, birileri Emniyeti, istihbaratı, adaleti, hukuku tuzaklarla, senaryolarla tuzağa düşürecek." diyen Müezzinoğlu 17 Aralık için çürük diş yorumu yaptı.

"Bütün yönetimlerde zaman zaman hata yapan, yanlış yapanlar olabilir. Benim örneğimle, ağzımda çürük diş olabilir. Diş hekiminin görevi çürük dişi ya dolgusunu yapmaktır, tedavisini yapmaktır, yetmiyorsa o dişi çekmektir. Diş hekiminin görevi beni öldürmek değildir."

Sağlık Bakanı "17 Aralık'ı ülkenin milli iradesine, sandık hukukuna, istikrarlı yönetimine, kuzu postuna bürünmüş kurtların tuzak kurduğu gün olarak" değerlendirdi.

Adı yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla anılan eski bakan Egemen Bağış'da attığı twitte "17 Aralık 45 yıl sonra bekletildikten sonra AB'den müzakere tarihi alınmasının şanlı yıldönümüdür" ifadelerini kullanmıştı. AB, 17 Aralık 2004'te Türkiye'ye bir kez daha umut vermiş, bu gelişme Ankara'da gündüz vakti havai fişeklerle kutlanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

sağlık bakanı mehmet müezzinoğlu 17 aralık