"Arınç atıyor"

Musul Başkonsolosluğu'na IŞİD tehdidini ilk olarak gündeme getiren MHP Milletvekili Sinan Oğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın hedefindeydi. Arınç, canlı yayında Oğan için şantaj kokan ifadeler kullandı. Arınç, "Kaynağının kendisiyle telefonda konuşmasına ihtiyacı yok. Biraz daha anlar şimdi. Beni konuşturmasın" ifadelerini kullandı.

Musul'a yönelik tehdidi Meclis'te açıklayan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın hedefindeydi. Arınç ilginç cümlelerle Oğan'ı hedef aldı.

Arınç'a toplantı devam ederken Oğan'dan yanıt geldi. Oğan, "Dışişleri Bakanlığı’nda irtibatta olduğumuz bir kişi yoktur. Telefonlarımızı dinliyorlardır zaten, getirsinler ortaya koysunlar!" şeklinde bir tweet atınca Arınç'tan şantaj kokan bir açıklama daha geldi.

Ulusal Kanal'a konuşan Oğan, "Arınç atıyor" dedi. "Öyle birisi olsa, ben geri adım atarım, o kişiyi korumak için" ifadesini kullandı. Oğan, Arınç'ın "onun elindeki bilgi bizde önceden vardı" demeye getirdiğini belirterek, "Bu daha ağır bir sorumluluk" yorumunu yaptı.

ulusalkanal.com.tr

meclis bülent arınç şantaj ışid Sinan oğan