CHP işgal'den memnun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'yi işgal et" hareketinden memnun olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu, "CHP’ye ye oy versin vermesin herkes CHP’yi dönüştürmek için bir araya geldi. Bundan biz onur ve kıvanç duyduk" dedi.

CHP işgal'den memnun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "OccupyCHP" yani "CHP'yi işgal et" hareketinden memnun olduğunu açıkladı.

Vatan'a konuşan Kılıçdaroğlu, "CHP’ye ye oy versin vermesin herkes CHP’yi dönüştürmek için bir araya geldi. Bundan biz onur ve kıvanç duyduk" dedi. Kılıçdaroğlu, "CHP'de siyaset yapmak ve CHP’yi dönüştürmek istediklerini bir çoğu gördü, daha etkin bir CHP istediklerini beyan ettiler" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, "üye olamıyoruz, engeller var" şeklindeki eleştirilere "hangi gencin üyeliğine bir kişi karşı çıkarsa, bu partide o kalmayacak" yanıtını verdi.

OccupyCHP adlı hareket, sosyal medyada bir araya gelen bir grup gençten oluşuyor. Tamamına yakınını CHP üyesi olmayan kişilerin oluşturduğu hareketin amacı ise "CHP'yi geçmişinden bağımsız hale getirmek". CHP Genel Merkezi'ni işgal etmek isteyen gençlere yönetim kapıları açmıştı. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Dükkan sizin gençler" demişti.

ulusalkanal.com.tr