Galatasaray'da gelecek planları!

Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için hazırlıklara başladı. Öncelikle yabancı oyuncular konusunda düzenlemeye gidecek teknik direktör Mancini, Drogba'nın yerine genç bir golcü istiyor.

Galatasaray'da gelecek planları!

Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yolunda önemli bir avantajı elinde bulunduran Galatasaray önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için hazırlıklara başladı.

Teknik Direktör Roberto Mancini, yönetimden güvenoyu aldı ve gelecek yılın kadrosu için ekibiyle beraber kolları sıvadı.

Devre arasında 9 oyuncu transfer eden Galatasaray, Alex Telles, Veysel Sarı ve Izet Hajrovic dışında diğer transferlerden pek faydalanamadı.

Kadro kurgusu için öncelikle takımdan ayrılacak isimleri netleştirmeyi hedefleyen Mancini, değişime yabancı oyunculardan başlayacak.

Burdisso, Dany, Amrabat ve Eboue’yi önümüzdeki yıl takımda düşünmeyen İtalyan çalıştırıcı, yabancı kuralından dolayı bu isimlerle yolların ayrılmasını isteyecek.

Sözleşmesi bitecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Didier Drogba’ya güzel bir şekilde veda etmeyi planlayan Mancini, daha genç bir golcüyü takıma katmak istiyor.

Chedjou konusunda da olumsuz görüşler belirten İtalyan çalıştırıcı, Kamerunlu defans oyuncusuna Dünya Kupası sonrası iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilmesine onay verecek.

Ağır bir sakatlık dönemi geçiren Bruma’nın dönüş performansına göre karar verecek olan deneyimli teknik adam, Ontivero için de tecrübe kazanması adına kiralık formülüne gidilmesini önerecek. Arjantinli genç futbolcuya Süper Lig ekiplerinden teklif gelirse kiralanması gündemde.

Takımda fazla forma şansı bulamayan Salih Dursun, Umut Gündoğan ve Oğuzhan Kayar da sezon öncesi yapılacak kampın ardından kiralık listesinde yer alabilecek isimler arasında gösteriliyor.

ulusalkanal.com.tr