Altınordu kendini aştı

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, bu sezon ilk 7 haftada sergilediği performansla 2014-15'teki 7 maçlık periyottan daha başarılı bir çizgi yakaladı.

Altınordu kendini aştı

Geçen sezon galibiyet yüzü göremediği ilk 7 maçta 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 5 puanda kalan kırmızı lacivertliler, bu yıl aynı periyotta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgiyle 9 puan kazandı. Altınordu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında küme düşme adayı gösterilmesine rağmen son 10 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak play off biletini 1 puanla kaçırmıştı.

Bu sezonun ilk 3 haftasında 1 puanda kalan ve yine olumsuz eleştirilere hedef olan Altınordu, son 4 karşılaşmada atağa kalkarak taraftarına umut verdi. Puan cetvelinde ilk 4'te yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor'la deplasmanda berabere kalıp, Vartaş Elazığspor'u evinde yenerek zirve yarışındaki rakiplerine gözdağı veren Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Bu hafta Adanaspor'u deplasmanda yenip, ilk 6'ya bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.

Mustafa KÖPRÜLÜ

DHA