Beratcan'ın babasından son açıklama: Bu saatten sonra...

Beratcan'ın babasından son açıklama: Bu saatten sonra...

İstanbul’da 10 yaşındaki Beratcan’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada annenin sığınma evine yerleştirilmesine karar verildi. Beratcan’ın babasi ise eşi için "Artık kapıma gelmesin" ifadesini kullandı.

İstanbul’un Kartal ilçesinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Tutuklanan servis şöförü Ersin Kaşıkçı’nın "İlişkimiz vardı, beni azmettiren oydu" dediği Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük’ün serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti.

Önceki gün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından evine dönen anne Türkan Karakütük mahallelinin tepkisiyle karşılaştı.

Türkan Karakütük'ün evi mahalleli tarafından bir kez daha taşlandı.

Türkan Karakütük, polis koruması altında evden çıkarıldı. Karakütük, koruma isteyince sığınma evine yerleştirildi.

NTV'de yer alan habre göre; Beratcan'ın babası Ergün Karakütük de eşinden boşanmak istediğini ifade etti. Eşi için "Kendi yoluna gitsin. Bu saatten sonra kimseyi kapımda istemiyorum" dedi.

Kartal'da ilkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine, ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı.

Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Beratcan'ın ölümüne ilişkin aranan servis şoförü Ersin Kaşıkçı, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen operasyonla yakalanmış, zanlının emniyetteki ifadeleri doğrultusunda Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de gözaltına alınmıştı.

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği de Ersin Kaşıkçı'nin tutuklanmasına, Beratcan'ın annesinin ise serbest bırakılmasına karar vermişti.

ulusalkanal.com.tr

beratcan tuzla