CHP'de "ihraç kavgası" patlak verdi

Seçim sonrası olağanüstü kurultay çağrılarının yapıldığı CHP'de şimdi de ihraç tartışması başladı. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, "seçime parti aleyhine çalışmakla" suçladığı Parti Meclisi üyesi Volkan Canalioğlu'nun ihracını istedi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ise Pekşen'e tepki gösterdi, "Elinden geleni ardına koymasın, başarısızlığına kılıf aramasın" dedi.

CHP'de "ihraç kavgası" patlak verdi

CHP'de şimdi de "ihraç kavgası" patlak verdi.

Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, seçimde parti aleyhinde çalışmakla suçladığı Parti Meclisi üyesi Volkan Canalioğlu'nun ihracını istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ise Canalioğlu'na sahip çıktı, Pekşen'e tepki gösterdi.

"KAVGAYI SİYASET SANIYOR: Ne yapacak? Volkan Bey’i partiden ihraç mı edecek? Volkan Bey’in partiden ihraç edilmesiyle ilgili Ankara’ya ulaşan bir bilgi yok. Partiden ihraç için ‘Seçim çalışması yapmadı’ gibi bir gerekçe öne sürülemez. Disiplin suçu gerektirebilecek durumlar tüzükte belirlenmiştir. Böyle bir suç işlediğini bilmiyorum, bize ulaşan bir bilgi de olmadı."

Haluk Pekşen'i kavgacı bir tutum takınmakla suçlayan Bekaroğlu, "Herkesle kavgayı siyaset sanıyor. Kim akıl veriyorsa yanlış veriyor. Elinden geleni ardına koymasın. Başarısızlığına kılıf aramasın." dedi.

ulusalkanal.com.tr

chp mehmet bekaroğlu