Adalet sayacı İstanbul Askeri Casusluk mağdurları için ilerliyor

Adalet sayacı İstanbul Askeri Casusluk mağdurları için ilerliyor... Boğaziçi Üniversitesi Öğretim üyesi Profesör Doktor Cem Say, 11 aydır Anayasa Mahkemesi'nde bekleyen davaya dikkat çekmek için “Adalet”sizliğin sayacını yaptı. Sayaç, Albay Koray Eryaşa’nın tutuklu kaldığı süreyi saniye saniye gösteriyor.

Saniyeler, dakikalar, saatler ve günler İstanbul Askeri Casusluk için ilerliyor. Davada 11 aydır beklenen Anayasa Mahkemesi kararı bir türlü çıkmıyor.

İşte hızla akıp giden zamanı, bizlere artık "adalet sayacı" gösteriyor. Adalet Sayacı, Askeri Casusluk davasındaki mağduriyeti çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor.

Projenin mimarı Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Profesör Doktor Cem Say.

Adalet Sayacı'na

http://www.cmpe.boun.edu.tr

adresinden ulaşılan sayfasından ulaşılabiliyor. Sayaç sizleri, “İstanbul Askeri Casusluk Palavrası’ndan sahte delillerle hüküm giymiş 43 insandan altısı halen hapiste.” mesajıyla karşılıyor.

Sayacın altında İstanbul “Askeri Casusluk” davasından cezaevinde olan “Albay Koray Eryaşa, Albay Necmi Yıldırım, Yarbay Tamer Çetin, Astsubay Adnan Yılmaz ve Uzman Çavuş Alpay Aksu ile Sivil Memur Hatice Senay Sarıgöz’ün fotoğrafları yer alıyor.

Profesör Doktor Cem Say, Anayasa Mahkemesi'ne "sayacı durduralım" çağrısı yapıyor.

HABER: ÖZER SÜRMELİ

KAMERA: MEVLÜT AYDOĞAN

ulusalkanal.com.tr