Takvim'den kaset iddiası!

Takvim gazetesi CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Deniz Baykal'a yönelik kaset komplosunu planladığını iddia etti. Haberde Tekin'in Baykal kasetini Alman istihbaratı BND ajanlarından aldığı ileri sürüldü. İddiaları sert bir dille yalanlayan Tekin, Takvim Gazetesi'ne 100 bin TL'lik dava açtığını açıkladı.

Takvim'den kaset iddiası!

Takvim gazetesi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik kaset koplosunun Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ve Gürsel Tekin'in girişimiyle yapıldığını öne sürdü.

Gazete günlerdir sürdürüğü yayınında Kılıçdaroğlu ve Tekin'in Alman istihbaratı BND ile ilişkili olduğunu ileri süren yayınlar yaptı. Takvim'in haberinde Baykal'a kaset komplusu ortaya çıkmadan kısa bir süre önce Gürsel Tekin'in 3 Alman ajanlarıyla Frankfut'taki Kempinski Otel'de görüştüğü iddia edildi. Yine habere göre, Tekin, Baykal kaseti konusunda bilgi aldıktan sonra durumu Kılıçdaroğlu'na iletti ve kaset koplosunun düğmesine basıldı.

Takvim gazetesine 100 bin TL'lik sava açtığını duyuran CHP Genel Başkan Yardıkmcısı Gürsel Tekin gazetenin bu iddialarına sert yanıt verdi.

"Sayın Deniz Baykal'a yönelik komplodaki parmak izlerini gizlemeye çalışanlar, komplo için düzenlenen montajlı kasedi izleyenler, şimdi bu alçak komploya partimizi de bulaştırmaya çalışıyor."

Tekin, "İçlerinde yaptıkları ahlaksızlıklardan dolayı partimizle ilişkisi kesilen kişilerin ve partimizin saflarından uzaklaştırılanların asla amacına ulaşamayacaktır'' ifadesini kullandı. Tekin, CHP Baykal'a yönelik komplonun iktidarın emri ve bilgisi dahilinde yapıldığını vurguladı.

ulusalkanal.com.tr

kemal kılıçdaroğlu gürsel tekin Deniz Baykal