Öncü Geçlik'ten CHP'li gençlere çağrı

Vatan Partisi Öncü Gençlik, Atatürk ve silah arkadaşlarını katliamcı olarak niteleyen CHP'li Orhan Sarıbal'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. CHP'li gençlere seslenen Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer Özseven, “Arkadaşlarımızı Atatürk'ün partisi Vatan Partisi'ne üye olmaya davet ediyoruz.'' dedi.

Öncü Geçlik'ten CHP'li gençlere çağrı

Cumhuriyete karşı isyan başlatanları savunan CHP Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal'a bir tepki de gençlikten geldi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer Özseven, CHP'nin Atatürk karşıtı bir duruma geldiğini söyledi:

- CHP, cumhuriyet karşıtlarının elindedir. Atatürk'e katliamcı diyenlere teslim edilmiştir.

- ABD emperyalizminin güdümünde HDP ile ittifak, ancak Şeyh Sait ve Seyit Rıza bölücülüğüne bağlanarak yürütülebilirdi. Yeni CHP, Atatürk'e Dersim üzerinden isyan ediyor. Yeni CHP, Biden'ın fedailiğini yapıyor.

- Buradan hem CHP'ye oy veren samimi Atatürkçü yurttaşlara, hem de CHP'ye gönül vermiş genç arkadaşlarımıza soruyoruz: Kemalist Devrim'in tasfiye edildiği, Atatürk'e katliamcı yaftası asılan, bölücülerle ittifak içinde bulunan bir CHP'de milliyetçi, devrimci, halkçı gençlerin barınma şansı var mı?

Özseven, CHP'ye gönül veren gençlere seslendi:

- Bugün CHP Atatürkçü değil, Atatürk'ün boynuna idam fermanları asanların, katliamcı yaftası asanların partisi. Bugün Atatürk'ü eylemli bir biçimde savunan parti Vatan Partisi'dir. Buradan da CHP'ye gönül vermiş genç arkadaşlarımızı Atatürk'ün partisi Vatan Partisi'ne üye olmaya davet ediyoruz.

chp atatürk hdp katliam öncü gençlik ittifak Dersim katliamı bölücü genç Milliyetçi Devrimci Sezer Özseven