Antalya'da özgürlük buluşması

İşçi Partisi Antalya İl Örgütü'nün Ulusal Kanal eski genel yayın yönetmeni Turhan Özlü'nün katılımıyla düzenlediği "Özgürlük buluşması" seçim şölenine dönüştü.

Antalya'da özgürlük buluşması

Antaly'da özgürlük buluşması Kilim Türkü evinde düzenlenen etkinlikte Alanya'dan Kaş'a tüm belediye Başkan adayları, yüzlerce partili yer aldı. Buluşma, partililerle Turhan Özlü'nün coşkulu kucaklaşmalarına sahne oldu. TESUD, Türk Üniversiteli Kadınlar derneği, Aksekili'ler derneği,Demokrat Parti, KADER,Tabip Odası, TGB ,Vardiya Bizde Platformu, Devrimci Turizm İşçileri sendikası ve Milli Merkez yöneticilerinin de hazır bulunduğu kahvaltı etkinliğinde söz alan İl Başkanı Yalçın Armen:"Silivri duvarlarını üç kez kuşattık, dördüncüde yıktık. Sıra yerel yönetimlerden Milli Hükümeti kurmaya geldi" şeklinde konuştu. Turhan Özlü ise şöyle konuştu:" Türkiye'nin bütün aydın birikimini vicdanlı yurtsever öncülerini İşçi Partisi'ne davet ediyoruz. İşçi Partisi'nin büyük rol oynayacağı bir döneme,Milli Hükümete doğru gidiliyor. Vicdan kalesini, ahlak kalesini, kalpaksız kuvvay-i milliye merkezini güçlendirmek tayin edici önemdedir. İşçi Partisine verilecek her oy, birliğe dirliğe, huzurlu mutlu ve aydınlık bir Türkiye için harç niteliğindedir. "diye konuştu. Etkinlikte İşçi Partisi'nin tüm İlçe Belediye Başkan adayları da ayrı ayrı söz aldı.

Salon toplantısından sonra Antalya caddeleri İşçi Partililerin uzun konvoyuna sahne oldu. Konvoyun yanından geçen bir çok araç konvoya dahil oldu, birçoğu ise kornalarıyla konvoyu selamladı. Haber: Devrim Aşkın Karasoy Fotoğraf: Devrim Dönmez

işçi partisi ulusal kanal turhan özlü