İstanbul'da terör örgütünün PKK'nın suikast ve saldırı timine operasyon: Gözaltılar var

Terör saldırıları için PKk'lı teröristin İstanbul'a geldiği tespit edildi. Terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ele geçirildi

İstanbul'da terör örgütünün PKK'nın suikast ve saldırı timine operasyon: Gözaltılar var

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube ekipleri terör örgütü PKK'nın İstanbul'da kanlı saldırı hazırlığında olduğu bilgisi üzerine 3 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda bir işyerinde tabancalar ele geçirilirken PKK'nın saldırı için İstanbul'a gönderdiği 2 terörist yakalandı.

Beşiktaş'da polislere yönelik düzenlenen hain saldırının ardından terör örgütü PKK'nın yeni saldırılar hedeflediği ortaya çıktı. Kanlı saldırılar için PKK'lı teröristin İstanbul'a geldiği tespit edildi. Terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ele geçirildi.

İstanbul terör polisi tarafından yapılan ilk operasyonda Sultangazi'de F.Y'nin işyerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca 20 fişek ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. F.Y B.K ve R.A tutuklandı.

Yapılan ikinci operasyonda E.A isimli PKK'lı terörist gözaltına alındı. E.A'nın terör örgütü PKK'ya katılan kişiler arasında olduğu ve İstanbul'da birçok korsan eylem ve yağmalama olayına karıştığı tespit edildi.

Terör ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3. operasyon ise saldırı için İstanbul'a gelen teröriste yönelik oldu. Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü'nünün paylaştığı istihbarat bilgisi ile harekete geçen ekipler kırsal alanda faliyet gösteren ve saldırı için İstanbul'a gelen S.Ö'yü yakaladı.

ulusalkanal.com.tr

istanbul pkk suikast