Üniversite öğrencileri haykırdı: Kampüste PKK istemiyoruz

Üniversite öğrencileri haykırdı: Kampüste PKK istemiyoruz

İstanbul Beşiktaş’ta bölücü terör örgütü PKK'nın paravanı TAK tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından Türkiye’nin bütün üniversitelerinde öğrenciler ayağa kalkmıştı.

Önceki gün Vatan Partisi Öncü Gençlik üyelerinin Türk bayraklarıyla donattığı ve ardından bir basın açıklamasıyla terör örgütü PKK’ya meydan okuduğu Ankara Üniversitesi’ne bağlı Cebeci Kampüsü’nde dün de vatansever, Atatürkçü ve milliyetçi öğrenciler kampüs içerisinde bayrak yürüyüşü düzenledi.

Yüzlerce üniversitelinin katıldığı yürüyüşte “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Kampüste PKK İstemiyoruz, Hepimiz Polisiz PKK’ya yeteriz” sloganları atıldı.

Kampüs içerisindeki fakülteleri dolaşarak bayrak yürüyüşüne çağrı yapan öğrenciler daha sonrasında kampüs girişine gelerek basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasının ardından dün olduğu gibi bugün de çevik kuvvet polislerine karanfiller verildi. Yürüyüşe katılan öğrenciler vatan için canını hiç çekinmeden feda eden Türk polisiyle kucaklaştı. Daha 2 sene önce "Öcalan’a özgürlük, Kürdistan’a statü" paçavralarının asıldığı Cebeci kampüsü, dün ve bugün ay-yıldızlı al bayraklarla donatıldı.

ulusalkanal.com.tr