TGB İstanbul il kongresi yarın toplanıyor

TGB İstanbul üyeleri, il kongrelerini toplamaya hazırlanıyor

TGB İstanbul il kongresi yarın toplanıyor

Pazar günü saat 13.00'te Şişli'deki Radisson Blu Hotel'de yapılacak kongrenin üniversitelerdeki duyuru çalışmaları tamamlandı. TGBİstanbul üyeleri artık kongre için saatleri sayıyor.

TGB’lilerin, Mehmetçiğin cephede verdiği mücadeleyi üniversitelere taşıma iddiasını bir adım daha ileri götürmek için topladıkları kongrenin sloganı:“Her şey vatan için, her adım hürriyete.”

HEDEF: İSTANBUL’UN TÜM ÜNİVERSİTE VE LİSELERİNDE TEŞKİLAT

TGB Çapa Birim Başkanı Eren Öztürk, “Türkiye'deki vatansever dalgayı gençlik içerisinde temsil etmek ve Mehmetçiğin bayrağını üniversite ve liselerde daha fazla dalgalandırmak için vitesi yükseltiyoruz. Hedefimiz İstanbul'un tüm üniversite ve liselerinde üretken ve kurumsal TGB birimleri var etmektir. Son bir hafta içinde İstanbul Kültür Üniversitesi ve Koç Üniversitesi'nde birimlerimizi kurduk. Aramıza katılan her arkadaşla birlikte düşünce zenginliğimiz ve eylem gücümüz artıyor. Mustafa Kemal'in ümidini bağladığı gençlerin neler yapacağını görmek ve destek olmak için, bağrında Mehmetçiğin azmini, milletimizin vatan aşkını duyan tüm genç arkadaşlarımızı TGB İstanbul Kongresi’ne davet ediyoruz. Gelin, görün, katılın!” dedi.

ulusal.com.tr

istanbul tgb