Hülya Arif ile gitti! Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 31 Ocak 2020 Cuma anlık özet

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Esra Erol'da programında bugün neler oldu?

Hülya Arif ile gitti! Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 31 Ocak 2020 Cuma anlık özet

Esra Erol'a eşi hakkında başvuran Zafer, eşinin ve 14 aylık bebeğinin zorda olduğunu ve bir kişi tarafından zorla tutulduğunu ve eşinin fuhuş yaptığı iddiasıyla bebeğini arıyor.

Bugün yayına telefon ile katılan Zafer'in eşi Hilal, 18 yaşında evlendiğini ve evlendiği günden beri fiziksel ve manevi olarak şiddet gördüğünü iddia etti.

Ali Seydi adlı kişi tarafından, fuhuş yaptırıldığı iddia edilen Hilal tüm iddiaları yalanladı.

Esra Erol ise elinde somut delil olduğunu ve eğer zorla tutuluyorsa söylemesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra Zafer ise iki telefonunu birden eşinin çaldığını ve geri vermek için para bile istediğini iddia etti.

10 Ocak'ta Hilal tarafından boşanma davası açıldı. Daha sonra ise Zafer, 13 Ocak'ta eşine gelip Ali Seydi tarafından tehdit edildiğini çocuğunun alıkonulduğunu söylediğini iddia etti. Hilal ise bu iddiaları yalanladı.

MUAZZEZ ÇOCUĞUNU ARIYOR

Muazzez, iki yaşındaki çocuğunu kaçırdığını iddia ettiği kocası Nihat Cemil Artık'ı bulmak için Esra Erol'a başvurdu.

Esra Erol'da programına katılan Muazzez, Eskişehir'de eşinin ailesine yakın oturduklarını ve 3 yıllık evliliğinde kendisi çalışırken, eşinin çalışmadığını ve Nihat Cemil'in annesinin de oğlunu çalıştırtmadığını iddia etti.

İki yaşındaki çocuğunu kaçıran baba, bugün canlı yayında Muazzez ile yüzleşti.

Nihat Cemil, Muazzez'in kendisini zorla nikah masasına oturttuğunu, Muazzez ise aynı iş yerinde çalıştıklarını ve flörtleşme sürecinin 2 ay sürdüğünü ve evlendiklerini söyledi.

Canlı yayına bağlanan Nihat, 1 ay içinde tehditle evlendiklerini iddia etti. Nihat, birlikte olduklarını ve bunun üzerine Muazzez'in, "seni çocuklarımla tanıştırdım birlikte olduk evlenmemiz lazım" dediğini iddia etti.

Muazzez ise, tam tersine Nihat'ın ısrar ettiğini anlattı.

MERVE İLE YASİN BARIŞACAK MI?

Merve ile Yasin 2009 Aralık'ta kaçan ve Yasin ile evlenen Merve, birlikte olup hamile olduktan sonra aslında Yasin'in evli olduğunu öğrendi. Daha sonra evlenen ikilinin bir oğlu oldu. Bir müzikholde eşini aldatan Yasin bugün stüdyoya ellerinde çiçekler ile geldi.

Esra Erol'a çocuklarını bulmak için katılan Merve, Yasin'in çocuklarını kaçırdığını, ayrılmak istediğini söylese de bugün yayına katılan Yasin boşanmayı reddetti.

Merve ise sosyal medyada kendisini programda izleyip kötü yorum yapan insanlara karşılık "Merve kendini acındırmak için programa çıkıyor" yorum yapan eşine sinirlendiğini anlattı.

ESRA EROL'DA 31 OCAK İZLE

ulusal.com.tr

esra erol Esra Erolda