İstanbul Kadıköy'de otobüs kazası! Sürücüden açıklama

İstanbul Üsküdar'da dün 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından bu kez Kadıköy'de benzer bir kaza yaşandı. Tramvay yolundaki kaldırım taşlarına çarpan otobüsün sürücüsü direksiyonun kilitlendiğini öne sürdü. Neyse ki kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Yine İstanbul, yine otobüskazası...

Dün Üsküdar'da yaşanan kazanın ardından Kadıköy'de de benzer bir kaza yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı özel halk otobüsü kaza yaptı.

Kaza saat 10.00 sularında Söğütlüçeşme Caddesi Altıyol istikameti Osmanağa Camii önünde yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı özel halk otobüsü tramvay yolundaki taşlara çarptı.

Karşı yönden gelen araçlara çarpmadan duran otobüsün şoförü direksiyonun kilitlendiğini iddia etti.

Dİğer yandan Üsküdar'da yaşanan kazadan sonra gözaltına alınan otobüs şoförü tutuklandı.

SÜRÜCÜ: DİREKSİYON KİLİTLENDİ

Kaza sonrası olay yerine trafik ekipleri ile birlikte iki vinç ve kurtarma ekipleri sevkedildi. Kaza nedeniyle tramvay yolu trafiğe kapandı. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından otobüs vinçlerle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Otobüs şoförü İbrahim Erdem, "Direksiyon kilitlendi" diye konuştu. Otobüsün kaldırılmasının ardından tramvay seferleri normale döndü.

Kaza dün Üsküdar'da 3 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasını akıllara getirmişti. O kazada otobüsün beyninin kilitlendiği iddia edilmişti.

kaza istanbul kadıköy Otobüs