Kara Kuvvetleri Komutanı'ndan çarpıcı açıklama: Planlı bir faaliyet

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait zırhlı araçların Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'ne gönderilmesi ile ilgili açıklama yaptı. 23 Nisan dolayısıyla Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılan Akar, "Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet" dedi.

Kara Kuvvetleri Komutanı'ndan çarpıcı açıklama: Planlı bir faaliyet

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait zırhlı araçların Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'ne gönderilmesi ile iligili Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar açıklama yaptı.

Meclis'te düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akar, "Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet" dedi.

Akar, "Gidenler ikmal amaçlı mı?" sorusuna Başbakan Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları ile yanıt verdi.

"Okuyun, orada yazıyor. Sayın Başbakan ve Dışişleri Bakanı'nın açıklamaları var, onlara ilave edecek bir şeyim yok. Suriye hudut iç güvenlik harekat bölgesinde bize verilen görevleri en etkin şekilde yapma gayretlerimiz sürüyor. Faaliyetlerimiz planlıdır, onun dışında herhangi yeni bir gelişme söz konusu değil"

Öte yandan Süleyman Şah Tübesi'ne gönderilen zırhlı araç konvoyu ile ilgili tek bir kare fotoğraf Twitter'da yayınlandı.

ulusalkanal.com.tr

Türk Silahlı Kuvvetleri hulusi akar