Gaziantep'te baklava satışında yeni dönem
Gaziantep’te yoğun mesaisiyle hazırlanan tescilli “Antep baklavası” Ramazan ayında da iftar sofralarını tatlandırıyor. Baklavanın başkenti olarak bilinen Gaziantep'te baklava bin bir emek ve zahmetle hazırlanıyor. Hazırlanan baklavalar salgın nedeniyle müşterilerine kargoyla ya da paket servis yöntemi ile ulaştırılıyor.
Şerbet döküldükten sonra çıkan sesi, tadı, görüntüsü görenleri cezbediyor. BaklavaRamazan ayında da sofraları süslüyor.
İftar sofralarının değişmez lezzeti olan “Antep baklavası” hummalı bir çalışma sonrası hazırlanıyor.
Antep fıstığı, tereyağı, kaymak ve sert buğdaydan oluşan baklavanın her aşaması ayrı bir maharet ve emek istiyor.
Meşakkatli bir sürecin ardından hazırlanarak tezgahlarda müşterilere sunuluyor.
Baklava, salgın nedeniyle paket servis ya da kargoyla müşterilere ulaştırılıyor.