Bahçeli şaşırttı!

Bugüne kadar yaptığı yazılı açıklamalar ile bilinen Devlet Bahçeli, bu kez özel bir stüdyoda kameraların karşısına geçti, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlattığı CD'de önemli bir iddiada bulundu. Bahçeli, Musul'daki bir otelde tutulan 49 Konsolosluk görevlisinin, 10 Ağustos öncesi serbest bırakılarak Erdoğan'a yapay bir kahramanlık yükleneceğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, özel olarak hazırlanan stüdyoda kameraların karşısına geçti, alışık olunan yazılı basın açıklamasını bu kez görüntülü yaptı.

Bahçeli'yi stüdyoya sokup, kamera karşısına oturtan ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu.

MHP lideri, seçimler için hazırlattığı CD'yi, siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, parti teşkilatına, televizyon ve gazetelerin genel yayın yönetmenlerine gönderdi.

Video kaydında, konuşma metnini ekrandan okumakta biraz zorlandığı görülen Bahçeli önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

"Şu an, Musul Nova Otel'de tutulan 49 vatandaşımız, muhtemelen 10 Ağustos öncesi serbest bırakılacak ve aday Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçimine sayılı günler kala yeni bir yapay kahramanlık hikâyesiyle takdim edilecektir."

"Tarihi bir görevin arifesinde" olunduğunu da söyleyen Bahçeli, "Kürt kökenli kardeşlerim sandığa gidin" dedi.

"Kürt kökenli kardeşlerim, tarihi bir görevin arefesindedir. Kan tüccarlarına haddini bildirmek için bütün kürt kökenli kardeşlerim sandığa gitmeli. Kürt kökenli kardeşlerim oyuna gelmemeli, akp pkk hdp tuzağına düşmemelidir"