Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'da PKK saldırılarında şehit olan Uzman çavuş Kenan Karabacaklı ve polis memuru Musa Yüce son yolculuklarına uğurlandı. Şehitleri memleketlerinde binlerce vatandaş sloganlarla karşıladı.

Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK saldırılarında şehit olan Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı, memleketi Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı .

Ankara'da görev yapan Karabacaklı, geçici görev için Diyarbakır'ın Sur ilçesine gitmişti. Operasyonlara katılan Uzman Çavuş, PKK saldırısında ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Şehit Kenan Karabacaklı defnedilmek üzere Aydın'ın Karacasu ilçesine götürüldü. Şehide kent meydanında tören düzenlendi. Binlerce vatandaş "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı.

Kılınan öğle namazının ardından şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı son yolculuğuna uğurlandı.

PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonrasında şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'ye de ilk tören Diyarbakır'da yapıldı. Yüce daha sonra memleketi Kayseri'ye götürüldü. Şehidi memleketinde binlerce yurttaş Türk bayrakları ile karşıladı.

Büyüktuzhisar mahalle camiinde yapılan törene Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da katıldı. Törenin ardından şehit Özel Harekat Polisi Musa Yüce, Büyüktuzhisar Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir ise yarın memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlanacak.

ulusalkanal.com.tr