Erdoğan'dan itiraf

Başbakan Erdoğan, Savcı Zekeriya Öz ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. Erdoğan, Zekeriya Öz'ü Ergenekon'daki görevi nedeniyle iki kez ödüllendirdiğini açıkladı. Ancak Öz'ün bölge savcısı yapılmayınca, savaş açtığını itiraf etti. Erdoğan'ın itirafını Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi yazdı.

Erdoğan'dan itiraf

Başbakan Erdoğanrüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yürüten savcı Zekeriya Öz ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. Erdoğan, Savcı Öz'ü Ergenekon'daki görevi nedeniyle iki kez ödüllendirildiğini açıkladı.

Bu itirafı, Erdoğan'la Pakistan gezisine giden Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi yazdı.

Selvi, Zekeriya Öz'le ilgili itirafı Erdoğan'ın ağzından aktardı.

İşte Erdoğan'ın o itirafı:

"Bu adamın bizden talepleri oldu. Ergenekon'la mücadeledeki çabası nedeniyle 2 kez terfi ettirdik. Ama memnun kalmadı. Bizden bölgeyi istedi. Vermedik. O zaman siz görürsünüz diyor. O adam kim? İzlemeye devam edin. Daha neler çıkacak?"

Selvi, Zekeriya Öz'ün polislere, 'örgüt şeması' çizdirmek için talimat verdiğini iddia etti. Örgüt şemasının başında ise bir bakanın olduğunu yazdı.

Selvi, Erdoğan'ın soruşturmanın kasten bu dönemde başlatıldığını, "14 ay boyunca teknik takip yapıyorsun, o zaman niye şimdiye kadar bekledin?" şeklinde yorum yapıldığını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

ergenekon erdoğan itiraf Zekeriya Öz rüşvet ve yolsuzluk operasyonu