Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Şubat Pazartesi izle... Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Şubat Pazartesi izle... Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Müge Anlı'da ele alınan konu, ihbar kabul edildi. Onlarca mağdura, milyonlarca lira dolandırıcılık yapan İhsan Çapar ve yandaşları nitelikli dolandırıcılıktan tutuklandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile buluşan Ömer Öztan, Bursa'da yeni işine kavuştu. Kardeşi Gülseven ile yaşamaya başladı. Osmangazi Belediyesi'nin yardımı ile kardeşinin iki çocuğuna da yardım sözü verildi.

61 yaşındaki Halil Ergül 50 gündür kayıp, polis günlerdir arama yapıyor fakat hala bir ize rastlanmadı. Erzincan'da yaşayan Ergül, Erzincan ve çevresinde AFAD ve polis ekiplerince arama devam ediyor. Olayı artık cinayet masası devraldı.Müge Anlı ise evin ve civarının aranmasını talep etti.

Biyolojik ailesini aramak için programa katılan Özgecan ailesine önceki bölümde kavuşmuştu. Özgecan'ı evlat edinen Remziye Şentürk, seneler önce kendi çocuğunu da evlatlık verdiğini açıkladı ve kendi çocuğunu aramak için tekrar yayına katıldı. Remziye, gençliğinde birisiyle kaçtığını ve hamile kaldıktan sonra kaçtığı adamın evli olduğunu öğrendi ve çocuğunu doğurduktan sonra aile evine döndüğünü anlattı. Ailesi tarafından şiddet gören Remziye, çocuğunu evlatlık vermek zorunda kaldığını söyledi ve eşine bile daha yeni bunu anlattığını söyledi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 10 ŞUBAT PAZARTESİ

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı 10 Şubat Pazartesi