Fenerbahçe'nin iştahı açıldı

Silahlı saldırının ardından çıktığı ilk maçta Fenerbahçeli futbolcuların futbolu özledikleri görüldü

Fenerbahçe'nin iştahı açıldı

Silahlı saldırının ardından çıktığı ilk maçta Mersin İdmanyurdu'na 4 gol atan Fenerbahçe'de sergilenen futbol ve atılan goller teknik heyet, yönetim ve taraftarları sevindirdi.

Taraftarların ilgi göstermemesi ve tribünlerin boş kalmasına rağmen Fenerbahçeli futbolcuların futbolu özledikleri ve iştahlı oldukları gözlendi. Kupa maçındaki rotasyonlu kadroya rağmen sergilenen mücadeleci ve etkili futbol camiayı rahatlattı.

GOL ORTALAMASI YÜKSELDİ

Sezonun ilk bölümünde TFF Süper Kupa, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı toplam 20 maçta 30 gol atarak 1,5 gol ortalamasıyla oynayan sarı-lacivertliler, ikinci bölümde Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 38 gol atarak maç başına 2,37 ortalama yakaladı.

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sarı-Lacivertli takım Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. haftasında, 20 Nisan Pazartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Mersin İdmanyurdu maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda pas organizasyonlarının ardından, antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

GÖZLER SAKAT OYUNCULARDA

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Volkan Demirel de iyileşirken; Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Raul Meireles ve Mehmet Topuz, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Bursaspor maçı hazırlıkları yarın 18.00'deki antrenmanla devam edecek.

Uğur DEMİRKIRDI

DHA