UEFA, İzmir'de Altınordu kulübünü ziyaret etti

UEFA, İzmir'de Altınordu kulübünü ziyaret etti. UEFA'nın Amatör Futbol ve Gençlik Merkezi Başkanı Delaney, Altınordu'nun gerçek bir vizyon ve futbol felsefesi olduğunu söyledi.

UEFA'nın Amatör Futbol ve Gençlik Merkezi Başkanı John Delaney, UEFA'nın Türk yöneticisi Servet Yardımcı ile birlikte Altınordu Kulübü'nü ziyaret etti.

UEFA yetkilisi Delaney, Altınordu'nun İzmir'deki organizasyonunu yerinde inceledi. Altınordu Başkanı Başkan Seyit Mehmet Özkan, UEFA yetkililerine Altınordu projesini ayrıntılı olarak anlattı.

Ziyaret kapsamında Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi, Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri ve Kuşadası'ndaki Beytulah Baliç Yerleşkesi'ni incelendi. UEFA'nın Amatör Futbol ve Gençlik Merkezi Başkanı John Delaney ziyaretin sonunda "Altınordu'nun benzersiz bir değişim projesi" olduğuna vurgu yaptı.

Altınordu, tesisleri, organizasyon yapısı, planlamalar ve vizyonu ile Avrupa'daki bir çok kulüpten önde, eksiksiz bir proje saptamasında bulunan Delaney, "105 ayrı bölgede 6 binden fazla futbol okulu öğrencisine sahip olmak bile ayrı bir proje. Burada gerçek bir vizyon ve futbol felsefesi var" dedi.

ulusal.com.tr