Nasuh Mahruki İzmir'de liselilerle buluştu

Türkiye Liseliler Birliği'nin "Uyuşturucuya Karşı Mücadelenle YAŞA" kampanyası kapsamında okulları gezen, ve bu konuda Konferanslar veren AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki, dün İzmir'deydi.

Nasuh Mahruki İzmir'de liselilerle buluştu

Türkiye Liseliler Birliği'nin "Uyuşturucuya Karşı Mücadelenle YAŞA" kampanyası kapsamında okulları gezen, ve bu konuda Konferanslar veren AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki, dün İzmir'deydi. İzmir'in 2 önemli okulu olan 85. Yıl Anadolu Lisesi ve 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde liselilerle buluşan Mahruki, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Konuşması boyunca hayattan ve kendi yaşamından örnekler veren Milli Dağcı, "Türkiye Liseliler Birliği'nin de dediği gibi; Sanatla,sporla,bilimle yaşarsanız uyuşturucu maddeler sizin yanınıza bile yaklaşamaz" dedi.

TLB İzmir, bu etkinlikten birkaç gün önce "Uyuşturucuya Karşı Mücadelenle YAŞA" kampanyası kapsamında düzenlenecek büyük bir Şölenin de müjdesini vermişti. 24 Kasım 2014 günü saat 18.00'da İzmir Fuarı İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenecek, Oğuzhan Uğur’un konser vereceği, "Uyuşturucuya Karşı BÜYÜK LİSELİ ŞÖLENİ" Nasuh Mahruki'nin de gündemindeydi. Konuşması sırasında festivali duyuran Nasuh Mahruki, "Türkiye Liseliler Birliği güzel bir iş yapıyor, herkesi bu şölende buluşmaya çağırıyorum" dedi.