Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: "Bu böglede ikinci İsrail devleti kuramayacaklar"

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, HDP'nin eski sözcüsü Ayhan Bilgen'in HDP'ye verdiği "İmralı ve Kandil" tepkisini değerlendirdi. Perinçek, Bilgenin "HDP-PKK" tepkisini, "HDP'yi kapatma gerekçesi" olarak nitelendirdi. "PKK ezildikçe PKK'ya isyan unsurları da harekete geçiyor."dedi. Eski MYK üyesi Altan Tan da HDP'nin PKK tarafından yönetildiğini söylemişti. "Vatan Partisi Lideri "Abdullah Öcalan da aynı Altan Tan gibi dönecek PKK'ya 'silahları bırakın' diyecek" diye konuştu. Perinçek aynı zamanda, erken seçim isteklerine de yanıt verdi..

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: "Bu böglede ikinci İsrail devleti kuramayacaklar"

HDP içinde PKK krizi yaşanıyor. HDP'nin içinden PKK'ya isyan bayrağı" açılıyor. Önce eski sözcü Ayhan Bilgen, ardından eski MYK üyesi Altan Tan. HDP'liler, partinin PKK tarafından yönetilmesine tepkili.

Vatan Partisi Lideri Bilgen ve Tan'ın açıklamalarını değerlendirdi. "PKK ezildikçe PKK'ya isyan unsurları harekete geçiyor" dedi.

HDP'nin kapatılması tartışmaları da gündemdeki sıcaklığını koruyor. Doğu Perinçek, HDP'deki PKK isyanının, HDP'nin kapatılması için de önemli bir gerekçe olduğunu belirtti.

"Erken seçim" de siyasetin gündeminde. Vatan Partisi Lideri erken seçim isteklerinin "Atlantikçilerden" geldiğini söyledi.

ulusal.com.tr