Pınar Gültekin cinayetinde 4 şüpheli daha yargılanacak

Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın bazı yakınları da yargılanacak. Başsavcılık Avcı'nın anne ve babası için de ceza talep etti. Suçları ise delilleri yok edip gizlemek.

Pınar Gültekin cinayetinde 4 şüpheli daha yargılanacak

Pınar Gültekin cinayetinde 4 şüpheli daha yargılanacak.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca sanık Cemal Metin Avcı'nın yakınları için hazırlanan ek iddianamede, olayın geçmişine ve alınan ifadelere yer verildi.

Şüpheliler Eda Avcı, Selim Avcı, Ayten Avcı ve Şükrü Gökan Orhan'ın, "kasten öldürme" olayından sonraki bir olay diliminde birlikte bağ evine gidip suç delillerini yok ettiği belirtildi. İddianamede, yeterli şüphe oluşturacak delil elde edildiğine vurgu yapıldı. Ayrıca, "Şüphelilerin mahkemenizde yargılanarak esas dosya ile birleştirilmek suretiyle ayrı ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesi kamu adına iddia ve talep olunur" denildi.

Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, başından beri sürecin içerisinde başkaca faillerin de olduğunu iddia ettiklerini öne sürdü.

Son verilen kararlar neticesinde Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın anne ve babası için de ceza talep edildi.

muğla pınar gültekin cemal metin avcı Selim Avcı Şükrü Gökhan Orhan Rezan Epözdemir Pınar Gültekin cinayeti Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Pınar Gültekin katili Pınar Gültekin Rezan Epözdemir