Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Şehitler Günü mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, şehitler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Akar, vatan toprağı için mücadeleye devam edeceklerini vurguladı, "Türk Silahlı Kuvvetleri dün Çanakkale'de olduğu gibi bugün de ülkesine ve milletine yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf edebilecek güç ve kararlılıktadır" ifadelerini kullandı.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Şehitler Günü mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, şehitler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Akar mesajında, "Tarih boyunca; egemenlik ve bağımsızlığını, millî birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan, bu uğurda ödediği bedellerle destanlar yazan aziz şehitlerimiz, devletimizin varlığının güvencesi olarak milletimizin bağrında ebediyen yaşayacaktır." ifadelerine yer verdi.

"Yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, etkin, caydırıcı ve saygın bir ordu olan Türk Silahlı Kuvvetleri, bundan sonra da kahraman milletimizin temel karakteri olan ve hiçbir zaman ödün vermeyeceği egemenlik ve bağımsızlığının, asil kanlarınızla sınırlarını çizdiğiniz kutsal vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olmaya devam edecektir." diyen Akar, mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

Akar, tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bugün de ülkesine ve milletine yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf edebilecek güç ve kararlılıkta olduğunu belirtti.

Orgeneral Akar, 17 Şubat ve 13 Mart'ta Ankara'da yaşanan saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine de başsağlığı diledi.

ulusalkanal.com.tr

hulusi akar genelkurmay başkanı