'Sistemin çarkına kalem sokacağız'

Sırtımızda bir kambur gibi taşıdığımız sosyal yaşamımızı sınırlayan öğrenci değil müşteri konumuna düşüren sınav sisteminden babalı oğullu geleceğimizi ve emeğimizi hırsızlardan 15 yaşında katledilen Berkin Elvan'ın katillerinden liselerimizi ve ülkemizi karanlığa sürükleyen gericilerden, okullardan Atatürk' ü kaldırmak isteyenlerden hesap sormak için çağdaş, laik, bilimsel eğitim düzeni ve bağımsız Türkiye için 23 Mart Pazar günü saat 16:00' da Kadıköy Moda İlköğretim Okulu önünde buluşuyoruz.

'Sistemin çarkına kalem sokacağız'

Beden eğitimi dersini kaldıranlara karşı beden eğitimi kıyafetlerimizle geleceğimiz eylemimizde Bilal Erdoğan, Tayyip Erdoğan, Nabi Avcı ve Fetullah Gülen de en önde bizimle birlikte yürüyecek. YGS eylemimize özel olarak bestelediğimiz ve pazar günü hep bir ağızdan söyleyeceğimiz marşımız eşliğinde ve binalardan sarkıtacağımız dev sürpriz pankartlarla gerçekleştireceğimiz eylemimize lise öğrencileri başta olmak üzere tüm halkımızı Kadıköy'de olmaya çağırıyoruz. TLB İstanbul İl Başkanı Ersoy Irşi'nin 23 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek YGS eylemi ilgili yaptığı açıklama aşağıdadır:

Laik bilimsel çağdaş eğitim düzeni ve tam bağımsız, aydınlık Türkiye için liseleri ayağa kaldırıyoruz. Öğrencinin sırtında kambur oluşturan sınav sisteminden bilim düşmanlarından, halkın parasını çalan hırsızlardan, Berkin Elvan kardeşimizin katillerinden, ülkemizi karanlığa sürükleyen mafya-tarikat düzeninden hesap sormak için 23 Mart'ta alanlardayız. Atatürk cumhuriyetinin kilometre taşlarını liselerden döşüyoruz.

ulusalkanal.com.tr