Türkiye Yurtseverleriyle kucaklaşmaya hazırlanıyor

Yarın Türkiye'nin kalbi Silivri'de atacak. Yıllardır Türk milletine karşı yürütülen Ergenekon tertibinde son dönemece girildi, tahliyeler için geri sayım başladı, Türkiye yurtseverleriyle kucaklaşmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin öncü kuvvetleri Türk milletini yurtseverleri karşılamak için Silivri Özgürlük buluşmasına çağırdı.

5 yılı aşkın süredir tutsak olan yurtseverlerin tahliye sürecinde son dönemece girildi. Türk milleti yurtseverlerle kucaklaşmak için Silivri'de gerçekleşecek büyük Özgürlük buluşmasına hazırlanıyor. Özgürlüğe saatler kala Türkiye'nin öncü güçleri Türk Milleti'ne çağrı yaptı.

İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, 10 Mart'ın önemine dikkat çekti.

Türkiye Gençlik Birliği de tam kadro Silivri'de olacağını duyurdu. TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz Türk Milleti'ni 10 Mart'ta Silivri'de olmaya çağırdı.

Silivri'deki özgürlük buluşmasına Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş çağrıda bulundu.

Aydınlık Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, "yurtseverleri karşılamak için Silivri'de buluşalım" dedi.

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Levent Kırca, yurttaşlarla birlikte Silivri'de olacağını söyledi.

Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin, yurtseverlerin tahliyeleri için bir engel kalmadığını belirtti.

İşçi Partisi gençlik örgütü Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, 10 Mart'ta yurtseverleri karşılamak için Silivri'de olacaklarını duyurdu.

Mustafa Kemal'in genç askerleri Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Bora Çelik, tüm kadroları ile Silivri'de yurtseverleri karşılayacağını söyledi.

Haber: Deniz Adalı

Kamera: Fuat Şahin - İnanç Saraçoğlu

ulusalkanal.com.tr

Silivri aydınlık gazetesi ulusal kanal ilker yücel öncü gençlik yener güneş aykut diş