Karaman, 2 mevkiye futbolcu izlemek için Viyana'ya gitti

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ara transferde orta saha ve stoper olarak transfer etmeyi düşündüğü 2 oyuncuyu izlemek için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gitti.

Karaman, 2 mevkiye futbolcu izlemek için Viyana'ya gitti

Ligde devre arası düşündükleri transferler için çalışma yürüttüklerini ifade eden Karaman, kadroya orta saha ve stoper mevkileri için 2 transfer düşündüğünü söyledi. Yönetimden bu konuda yetki aldığını anlatan Karaman, "Başkanımız 'istediğin oyuncuyu bul, alalım' dedi. İki kaliteli oyuncu arıyorum. Bu nedenle Viyana'ya geldim. Burada izleyeceğim bazı maçlar sonrası transfer için karar vereceğim" dedi.

"HAKEM HATALARI OLUYOR"

Takımlarının iyi mücadele ettiğini ve bu mücadelenin karşılığını Galatasaray galibiyeti ile aldıklarını vurgulayan Karaman, takımları aleyhine yaşanan hakem hatalarını olduğunu belirterek, "Kayseri maçında verilmeyen penaltımız var. Bursaspor maçında ofsayttan yediğimiz gol ortada. Hatalı kararlar bizi etkiliyor. Her şeye rağmen iyi oynuyor ve mücadele ediyoruz" diye konuştu.

"BU TAKIM ŞEHRİN ASKERLERİDİR"

Galatasaray galibiyeti sonrası taraftarların takımı bağrına bastığına dikkat çeken Hikmet Karaman, "Şartlar ne olursa olsun şehir ile takım bütünleşmelidir. Bu takım bu şehrin askeridir. Şehir askerine sahip çıkmalı. Tribünlerde boş yer kalmamalı. Takımlar taraftarı ile bir yerlere varır. Biz taraftarımızın her zaman yanındayız ve onlarında bizim yanımızda olmasını bekliyoruz" dedi.

Muhammet KAÇAR

DHA