Tüm yurtta Vatan adayları yurttaşlarla kucaklaşıyor

Tüm yurtta Vatan adayları yurttaşlarla kucaklaşıyor

Vatan Partisi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şemdinli’nin dağ köylerinden Edirne Kapıkule’ye kadar tüm yurttaVatan adaylarıyurttaşlarlakucaklaşıyor. Kimi yerde davulla zurnayla karşılanan adaylar alkışlarla uğurlanıyor. İşte o ziyaretlerden bazıları:

“İNŞALLAH VATAN PARTİSİ’Nİ MECLİS’TE GÖRECEĞİZ”

Vatan Partisi Adana milletvekili adayları Zeynep Serap Baltacı, Muhittin Zeyneloğlu, Sadık Boral ve Selver Kaplan Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı Ziyaret etti. Adana’da yaşayan Arap Alevisi yurttaşlar tarafından kurulan ASDA vakfı uzun yıllardır Adana bölgesinde yaptığı faaliyetler ve Suriye meselesinde AKP Hükümeti politikalarına karşı duruşları ile tanınıyor. Vakıf başkanı Ali Topacık ve yöneticileri ile Vatan Partisi milletvekili adayları seçime doğru Türkiye gündemini değerlendirdi. Vakıf başkanı Ali Topacık Vatan Partisi’ni yakından takip ettiklerini belirterek “Türkiye’nin dış politikasına yaptığı katkıları ve Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü ile ilgili politikalarını çok yakından takip ediyoruz, Vatan Partisi’nin izlediği çizgiye baktığımızda çok güzel hamleler yapıyor ve inşallah Vatan Partisi’ni Meclis’te göreceğiz” dedi.

“AVRUPA ALEVİ BİRLİKLERİ FEDERASYONU’NUN KARARINA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUZ”

Vatan Partisi Adana milletvekili adaylarından Pir Sultan Abdal Derneği Adana Şubesi Kurucu Başkanı Sadık Boral, Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu’nun HDP’yi destekleme kararının bütün Alevilerin yüreğini dağladığını söyledi. Boral, “Cumhuriyetle var olmuş Anadolu Aleviliğine yakışmayan bir karar, 30 bin şehidimiz var, binlerce gazimiz var. Bu karar gazilerimizin yüreklerini, şehitlerimizin kemiklerini sızlatır, bu karara şiddetle karşı çıkıyoruz” dedi.

BALIKESİR PAZARLARINA KORGENERAL ZİYARETİ

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir 1.Sıra milletvekili adayı Em. Korgeneral Beyazıt Karataş ve Balıkesir milletvekili adayı Nazım Atay Balıkesir’in pazarlarını ziyaret etti. Milletvekili adaylarını ziyarelerinde Pazar esnafı sıcaklıkla karşıladı. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar Vatan Partisi’nin bu sorunlara çözümlerine aktardı. Ziyaretler sırasında esnaf, sadece Vatan Partisi’nin sahada olduğunu ve diğer partilerin kendilerini ziyaret emeye yüzü olmadığını dile getirdi.

ulusalkanal.com.tr

tüm yurtta vatan adayları