Aydınspor 1923'e şok!

Aydınspor 1923’ün maçlarını oynadığı Adnan Menderes Stadı’nda bakım çalışmaları nedeniyle Eylül ayının sonuna kadar maç oynanamayacak.

Aydınspor 1923'e şok!

Adnan Menderes Stadı’nda zemin bakım çalışmasını yapan firma tarafından Eylül ayı sonuna kadar ‘Maç oynanamaz’ raporu verilmesi nedeniyle Aydınspor 1923 ilk maçını Mendres’te oynayamayacak. Bakımı yapan firma raporunda, zeminin zarar görmemesi için Eylül ayı sonuna kadar maç oynanamayacağını belirtilirken Aydınspor 1923 ilk maçını Söke veya Kuşadası’nda oynaması bekleniyor.

KEÇİÖREN MAÇINA YETİŞECEK

Adnan Menderes Stadı’nda bakım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle ilk iç saha maçını başka bir stadda oynayacak olmanın kendileri açısından iyi olmadığını dikkat çeken Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, “Yönetim kurulu ile stat konusunda bir değerlendirme yapacağız. Bu konuda federasyon'a başvuracağız, kabul ederlerse Tokatspor maçını deplasmanda ya da Aydın'a yakın bir yerde oynamak istiyoruz. Keçiörengücü maçına yetişeceğini söylediler. Oynayacağımız stadın zemininin sentetik çim olmasını istemiyoruz. Lig içerisinde zaten 5 takımla sentetik çimde maç yapacağız. Bir de bunun üzerine iç sahadaki maçları da sentetik çimde oynamak istemiyoruz, ona göre bir yol haritamızı çizeceğiz" diye konuştu.

İHA

aydınspor 1923