Plajdaki çifte ölümde şoke eden detaylar!

Kandıra Cebeci sahilinde bu sabah saatlerinde Ziyatcan Yağcı isimli genç kendini asmış olarak, kız arkadaşı Melisa Kolpar ise çadırda ölü olarak bulunmuştu. O olayla ilgili bazı şoke edici detaylar ortaya çıktı

Plajdaki çifte ölümde şoke eden detaylar!

Kandıra Cebeci sahilinde bu sabah saatlerinde 18 yaşındaki Ziyatcan Yağcı sahildeki cankurtaran kulesinde asılmış olarak bulunmuş, kız arkadaşı 17 yaşındaki Melisa Kolpar ise çadırda ölü olarak bulunmuştu. Esrarengiz olayla ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Melisa Kolpar'ın Instagram hesabında dün paylaştığı arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim.

O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" yazmasının ardından ikilinin bugün ölü olarak bulunması herkesi şoke etti.

MELİSA KOLPAR VE ZİYA YAĞCI, TATLI KÜÇÜK YALANCILAR DİZİSİ SETİNDE

ÖLÜ YAZIYORDU

Çadırda ölü olarak bulunan Melisa Kolpar'ın daha önceden kullandığı Facebook hesabındaki bazı ayrıntılar da dikkat çekti. Melisa Kolpar'ın Facebook profilindeki isminin yanına bakıldığında ÖLÜ olarak yazılması en dikkat çeken ayrıntı.

Yine diğer gönderilere bakıldığında birçok paylaşımın ölümle ilgili olması da gözlerden kaçmadı. Ayrıca Ziyatcan Yağcı'nın Facebook profiline bakıldığında ise kız arkadaşı Melisa Kolpar için saçını kırmızıya boyattığı görüldü. Melisa Kolpar'ın bu yıl lise 4'e geçtiği öğrenilirken, ikilinin İzmit'te ikamet ettiği öğrenildi. Melisa Kolpar çevresi tarafından rahat tavırlarıyla tanınıyordu.

OYUNCULUK YAPIYORDU

Edinilen bir diğer bilgiye göre Melisa Kolpar ve Ziyatcan Yağcı İzmit'te bulunan bir cast ajansına kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Hatta Melisa Kolpar'ın Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi bazı dizilerde küçük rollerde yer aldığı öğrenildi. Ayrıca Melisa Kolpar bu hafta oyunculukla ilgili sertifika da alacaktı. Öte yandan Kolpar'ın 3 gün önce ajanstan çağrıldığı ancak geleceğim demesine rağmen gelmediği ifade edildi. İkilinin çocukluk arkadaşları olduğu bilgisine ulaşıldı. Ziyatcan Yağcı ise ajansa kayıtlı olmasına rağmen herhangi bir dizide rol almadı.

ulusalkanal.com.tr

Melisa Kolpar Ziyatcan Yağcı