TGB, İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yürüyecek

Cumhuriyetin geleceği için Türk Milleti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda meydanlarda olacak. Türk Milleti yurdun dört bir yanında Türk bayraklarıyla yürüyüş düzenleyecek. O noktalardan biri de İstanbul İstiklal Caddesi olacak.

TGB, İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yürüyecek

Türkiye Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yılını Cumhuriyet Bayramı'na yakışacak bir şekilde meydanlarda kutlayacak.

FETÖ ve PKK terör örgütleriyle mücadele eden Türkiye, Cumhuriyet'in önemini en derinden hissediyor. Bu yakıcı günlerde, Türkiye Gençlik Birliği 29 Ekim'e sarılarak "Cumhuriyet Geleceğimizdir" sloganıyla vatandaşları meydanlara çağırıyor.

İl İl meydanlarda, üniversitelerde ve liselerde örgütlenen ve yürüyüşün hazırlıklarını sürdüren TGB'nin İstanbul İl Başkanı Okan Özkan, yürüyüşün önemini vurguladı.

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen gençler 29 Ekim'de hem ABD emperyalizmine, hem de Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi için hazırlanan hükümete cevap verecek.

29 Ekim kutlamaları sadece İstiklal Caddesi'ne olmayacak. Yarın Avcılar, Bakırköy, Kadıköy, Silivri, Büyükçekemece, Beşiktaş ile Kartal Belediyeleri'de Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yılını yürüyüşlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Haber: Deniz Çağlayan

Kamera:Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

istanbul tgb İstiklal Caddesi 29 ekim cumhuriyet bayramı