AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan: ''İnşallah milletimizin nezdinde HDP'yi kapatacağız''

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan HDP'nin kapatılması ile ilgili net konuştu. ''HDP'ye oy verenler sırtını Kandil'e dayaması için oy vermedi'' diyen Özkan, ''HDP hem siyasi hem de hukuki olarak kapatılacaktır'' ifadelerini kullandı. Milletin HDP'den umudu kalmadığını vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili, 83 milyonun bu partinin anayasal düzende kapatılmasını arzu ettiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan: ''İnşallah milletimizin nezdinde HDP'yi kapatacağız''

Uzun bir dönemdir Türkiye'nin gündeminde olan HDP kapatılsın çağrıları ile ilgili Ak Parti'den açıklama geldi.

Meclis'te basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'a MHP Lideri Bahçeli'nin çağrıları soruldu. Özkan, ''MHP ile siyasetimiz ortak.'' dedi. Meclis'teki HDP fezlekelerini işaret etti:

- HDP hem siyasi hem de hukuki olarak kapatılacaktır.

Özkan, AK Parti'nin de MHP gibi HDP'nin kapatılması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Talebin milletten geldiğini vurguladı. HDP'nin hem siyasi hem de hukuki olarak kapatılacağını söyledi:

- İnşallah milletimizin nezdinde HDP'yi kapatacağız.

Türk Milleti'nin HDP'den umudu kalmadığını da söyledi AK Parti Grup Başkanvekili. HDP'nin kapatılmasının 83 milyonun da arzusu olduğunu vurguladı.

Millet ittifakından gelen ''HDP 6 milyon oy alıyor'' söylemlerine de tepkiliydi Özkan. ''HDP'ye verilen oylar, sırtını Kandil'e yaslaması için verilmedi.'' dedi.

mhp kandil hdp AKP devlet bahçeli parti türk hdp kapatılsın millet ittifakı türk milleti HDPnin kapatılması cahit özkan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ak part