Başkan Yıldırım'a destek

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u yendiği maç sonrası sahadakiler değil, tribündeki taraftar damga vurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'a slogan ve pankartlarla destek verdi. Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulcay'ın da aralarında olduğu 7 taraftar ise, maçtan sonra gözaltına alındı.

Başkan Yıldırım'a destek

Fenerbahçe, Konyaspor'u 2-1 yendi ancak maça skordan çok, taraftar damga vurdu.

Sarı-lacivertli taraftarlar tribünde açtığı pankartlarla ve attığı sloganlarla Başkan Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Sık sık "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan taraftarlar, 34'üncü dakikada "Her yer Taksim her yer direniş" sloganını da unutmadı.

Maç sonrası aralarında Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulcay'ın da olduğu 7 taraftar, siyasi içerikli tezahürat yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Taraftarlar yaklaşık 2 saat sonra serbest bırakıldı. Ulusal Kanal'a konuşan Bulcay, "Biz Başkanımıza sahip çıkıyoruz. Tribünde olumsuz bir davranışımız yoktu. Suçumuz da olmadığı için polis hiç bir gerekçe göstermedi. İfademi de almadan bıraktılar." dedi.

İlyas Bulcay, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun içine karakol yapıldığına dikkat çekti. Bulcay, "Karakol stadlara taşınmış. Bir kaç odalı yer yapmışlar. Girişine de polis yazılmış. Maçlarda istedikleri taraftarı alıkoyup ifadesini alıyorlar. Maçlardan men cezası vermek istiyorlar. Nedense bu ilki Fenerbahçe yaşıyor ve hedef gösterilmeye devam ediyor" dedi.

Haber: Eylem Karabıyık

ulusalkanal.com.tr

fenerbahçe aziz yıldırım destek