Davutoğlu açıkladı: Bahçeli hükümet ortaklığı içinde...

Koalisyon çalışmaları kapsamında ikinci görüşme bugün yapıldı. Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki AKP heyeti, MHP'yi ziyaret etti. Ziyaret Meclis'teki MHP Grup salonunda yapıldı. Ziyaretin ardında konuşan Başbakan Davutoğlu, MHP'nin hükümet kurmama yaklaşımı içinde olduğunu söyledi

Davutoğlu açıkladı: Bahçeli hükümet ortaklığı içinde...

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki AKP heyeti, koalisyon çalışmaları kapsamındaki ikinci görüşmesini MHP heyeti ile yaptı.

Koalisyon ziyaretinin 14.00'te başlaması bekleniyordu. Ancak RTÜK üyeliği için seçim yapılacak olması nedeniyle randevu 1 saat öne çekildi.

Heyetler arası görüşmeden önce MHP'li Oktay Vural ile AKP'li Mahir Ünal Meclis'te bir araya geldi. Daha sonra heyetlerin ziyaretine geçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki MHP Grup Salonu'nda yapılan görüşme saat 13.00'te başladı. AKP heyetinde Davutoğlu’na Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ve Ertan Aydın eşlik etti. MHP heyetinde Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Semih Yalçın, Oktay Vural, İsmet Büyükatman, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Mustafa Kalaycı yer aldı.

1 saat 45 dakika süren ziyaret saat 14.45'te bitti. Görşmenin ardından Başbakan Davutoğlu açıklama yaptı.

Davutoğlu, CHP'ye götürdükleri mesajı MHP'ye de ilettiklerini belirtti.

Ancak MHP, 7 Haziran'da ilan ettiği tavrını korudu.

Ahmet Davutoğlu Bahçeli