Erdoğan, Savcı Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili konuştu

Resmi temaslarda bulunmak üzere Romanya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'la ilgili konuştu. Romanya temaslarını erken bitireceğini açıklayan Erdoğan, yurda döndükten sonra şehit savcının ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

Erdoğan, Savcı Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslar için gittiği Romanya'da Rumen mevkidaşı Klaus Werner Iohannis ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan, konuşmasına Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen terörist saldırıyla başladı.

"Bir terör örgütünün İstanbul'un en büyük adalet sarayını ne yazık ki, oraya girmek suretiyle bir savcımızın odasını basması ve orada uzun bir süre savcımızı rehin almasından sonra kendisini haince, canice şehit etmeleri ve tabi kendileri de bu arada güvenlik güçlerimiz tarafından bunun bedelini ağır ödediler."

Romanya temaslarını erken bitirme kararı alan Erdoğan, akşam saatlerinde yurda döndükten sonra şehit Savcının ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

"Başta yine meslektaşı olan eşi hanımefendiye ve tüm ailesine başsağlığı dileklerimi Romanya'dan gönderiyorum. İnşallah bu akşam kendilerine de bir taziye ziyaretinde bulunacağım"

ulusalkanal.com.tr

cumhurbaşkanı erdoğan konuştu Savcı Kiraz