Trabzonspor üzdü

Trabzonspor, Juventus karşısında son anda darbe aldı. 1-0 mağlup sürdürdüğü maçta önce bir golü tartışmalı şekilde sayılmayan temsilcimiz, ardından uzatma anlarında 2'nci golü yiyince tur zora girdi.

Trabzonspor üzdü

UEFA Avrupa Ligi 2'nci tur mücadelesinde Trabzonspor, Juventus'a konuk oldu. Juventus Arena'da oynanan karşılaşmada temsilcimiz, Osvaldo ve Pogba'nın gollerine engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Juventus, rakip kalede daha çok görünen taraftı. 5'inci dakikada organize gelişen Juventus atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Carlos Tevez topu dışarı attı.

Siyah-beyazlılar, aradığı golü 15'inci dakikada Dani Osvaldo ile buldu. Ani gelişen Juventus atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Osvaldo, topu Onur'un yanından ağlarla buluşturdu ve İtalyan ekibi bu golle temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçti.

Golden sonra rakip kalede kendini göstermeye başlayan Trabzonspor, 28'inci dakikada gole yaklaştı. Gelişen atakta ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Emre'nin şutu Buffon'da kaldı.

Geri kalan dakikalarda da başka gol olmayınca soyunma odasına Juventus'un 1-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

71'inci dakika tartışmalı bir pozisyona sahne oldu. Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan'ın çevirdiği topu Olcan Adın, boş ağlara gönderdi. Ancak, Yusuf'un topu dışarıdan çevirdiği gerekçesiyle ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

Son bölümde rakip kalede beraberlik golü arayan temsilcimiz girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Maçın uzatma dakikalarında Juventus'ta Pogba skoru belirleyen golü kaydetti ve temsilcimiz sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın rövanşı 27 Şubat'ta Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak.

ulusalkanal.com.tr

juventus UEFA 2-0 ts 2.tur