İyi Partililerden Kavuncu'ya istifa çağrısı

İyi Parti İstanbul kurucuları ve çok sayıda partili FETÖ'cü olduğu söylenen İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya istifa çağrısı yaptı. İyi parti İstanbul il başkanlığı önünde toplanan, partililer, Genel Merkez'in Kavuncu sessizliğine de tepki gösterdi. PKK-HDP ve Fettullah Gülen övgüleri ortaya çıkan Bahadır Erdem'e sert tepki gösteren İyi Partililer, parti ilkelerini sonuna kadar savunacaklarını vurguladı.

İyi Partililerden Kavuncu'ya istifa çağrısı

FETÖ'cü olduğu söylenen İl Başkanına istifa çağrısı yaptılar. Genel Merkez'in HDP ile anayasa çalışmalarına ve Anayasa'yı hedef alan Genel Merkez yöneticilerine tepki gösterdiler.

İyi Parti'de peş peşe yaşanan krizlere İstanbul'daki parti kuruculardan tepki geldi. Çok sayıda parti kurucusu ve üye İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplandı.

Parti önündeki ortak açıklamayı İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Melda Topyay yaptı. Topyay, FETÖ'cü olduğu söylenen Buğra Kavuncu'nun istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

İyi Partililer FETÖ krizine sessiz kalan Genel Merkezi de eleştirdi.

HDP ile yapılan anayasa çalışmalarına ve Anayasa'nın ilk 3 maddesini hedef alan Genel Merkez yöneticilerine de tepkiliydi İyi Partililer. Leyla Zana ve Fettullah Gülen övgüsü yapan Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem tepkilerin odağıydı.

İyi Parti'nin ilkelerini hatırlatan üyeler de parti içinde yaşanan skandallara tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

fetö hdp İyi Parti kavuncu