Ankara'daki terör saldırısına iş dünyasından da tepkiler geldi

Ankara'daki terör saldırısına iş dünyasından da tepkiler geldi. İstanbul Ticaret Odası, TÜRKONFED, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği saldırıları kınadı.

Ankara'daki terör saldırısına iş dünyasından da tepkiler geldi

Ankara Tren Garı önünde düzenlenen bombalı saldırıya iş dünyasından da tepki geldi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, saldırıyı "katliam" olarak değerlendirdi. Çağlar, "Bu katliamın hedefi, Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşliğidir. Bu zor günleri birbirimize daha da kenetlenerek aşacağız." dedi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu da saldırıyı lanetledi. Sorumluların bulunması ve cezalandırılmasını isteyen Kadooğlu, miting alanlarının güvenliği konusunda daha yoğun önlemler alınması gerektiğini belirtti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, terörün insanlık suçu olduğunu ifade etti.

"Kardeşliğimize sahip çıkalım" diyen Palandöken, saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da "Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı Türk iş dünyası adına şiddetle kınıyor ve lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr