Trump'tan füze tehdidi ve Rusya açıklaması! Yanıt geldi

Rusya'yı tehdit eden ABD Başkanı Trump, "Suriye'ye füzelerimiz geliyor" dedi. Trump'ın tehdidine Rusya'dan yanıt gecikmedi. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Akıllı füzeler meşru hükümetlere değil, teröristlere doğru fırlatılmalı" ifadelerini kullandı. Trump, "Rusya ile ilişkimiz şu anda hiç olmadığı kadar kötü. Bunun olması için neden yok, Rusya'nın ekonomisi için bize ihtiyacı var. Tüm ülkelerin bir arada çalışmalarına ihtiyacımız var. Silahlanma yarışını durduralım" paylaşımı da yaptı

Trump'tan füze tehdidi ve Rusya açıklaması! Yanıt geldi

ABD Devlet Başkanı Donald Trump, kimyasal saldırı yalanının ardından Suriye'yi vurmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Twitter'dan açıklama yapan Trump, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'a yine hakaret ederken Rusya'ya "Füzelerimiz geliyor" dedi.

Trump, "Rusya Suriye'ye gönderilen her füzeyi, tüm füzeleri vurma yemini ediyor. Hazır ol Rusya, çünkü (füzeler) gelecek, hoş, yeni ve 'akıllı!' olacaklar.'' ifadelerini kullandı.

TRUMP'TAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Trump, "Rusya ile ilişkimiz şu anda hiç olmadığı kadar kötü. Bunun olması için neden yok, Rusya'nın ekonomisi için bize ihtiyacı var. Tüm ülkelerin bir arada çalışmalarına ihtiyacımız var. Silahlanma yarışını durduralım" açıklaması da yaptı.

RUSYA'DAN YANIT

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Hazır ol Rusya, füzelerimiz geliyor!" açıklamasına Rusya'dan yanıt gecikmedi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Akıllı füzeler meşru hükümetlere değil, teröristlere doğru fırlatılmalı" açıklaması yaptı.

ulusal.com.tr

abd rusya suriye trump