Ayşe kocasını zehirledi mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat Perşembe izle! Müge Anlı canlı özet...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet...

Ayşe kocasını zehirledi mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat Perşembe izle! Müge Anlı canlı özet...

Müge Anlı'da bugün; İzmir Torbalı'da Ayla ve Ayça adlı kuzenleriyle kaybolan 13 yaşındaki Ahmet Balaba'yı aramak için annesi Müge Anlı'ya başvurdu. 13, 15 ve 17 yaşındaki kaybolan çocukların yaşlarının çok küçük olduğundan dolayı Müge Anlı çocukların birilerinin yanında olduğunu düşündüğünü belirtti. Annesi ise Ahmet'in sosyal medyasında 17-18 yaşlarındaki madde bağımlısı bir şahıstan mesaj aldığını iddia etti.

Tuğba Özbek ve babası olma ihtimali olan Nedim DNA testi yaptırdı. İki gün önce programa katılan Tuğba, babasını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. İkili sonuçları da almadan kaynaştı. Kan örneği veren baba kız birlikte hoş vakit geçirdi.

Manisalı çiftçi Sezai Harman'ın üvey ve öz çocukları tarafından Ayşe tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Ayşe'nin önceden aşk yaşadığı genç bugün Müge Anlı'da konuşacak.

Ayşe'nin birçok kez elinde görülen sıvı, savcılığa gönderildi. Zehir olduğundan şüphelenilen sıvı incelenecek. Sezai Harman'ın tedavisine tanık olan Fadime Vural, hastanedeyken, "Peçeteye sardığı sıvıyı zorla içiriyordu" dedi. Vural, sözlerine Ayşe'nin hemşireden enjekte istediğini ve ördeklere yem vermek için istiyorum dediğini iddia etti.

25 yaşındaki Hamit Albayrak'tan 9 aydır haber alınamıyor. 22 Mayıs 2019 tarihinde Antalya'da kaybolan Hamit Albayrak'ın annesi Müge Anlı'ya başvurdu. Oğlunun Antalya'da bir otelde çalıştığını söyleyen anne oğlunun birkaç kişiyle aynı evde kaldığını, görmek istediğinde ise bekar erkekler var evde diyerek izin vermediğini anlattı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 20 ŞUBAT PERŞEMBE İZLE

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı müge anlı izle Müge Anlı canlı özet müge anlıda neler oldu 20 Şubat Perşembe