Milliler sahadan galip ayrıldı

A Milli Takım, hazırlık maçında karşılaştığı İsveç'i 2-1 mağlup etti. Galibiyet gollerini 2. dakikada Mevlüt Erdinç ve 57'de Olcan Adın atarken, Mevlüt millilerin son 8 yıldaki en erken golüne imza attı.

Milliler sahadan galip ayrıldı

A MilliFutbol Takımı, hazırlık maçında İsveç'i 2-1 mağlup etti.

Mücadeleye etkili ve istekli başlayan ay yıldızlılar, henüz 2'nci dakikada Mevlüt Erdinç’in attığı gol ile maçın başında 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu gol millilerin son 8 yılda attığı en çabuk gol oldu.

Mücadelenin ikinci devresine de etkili başlayan A Milliler, önce Caner ardından da Arda ve Mevlüt ile gole çok yaklaştı ancak 54'üncü dakikada savunmada Semih’in hatasında Toivonen ile İsveç beraberliği yakaladı.

Milliler İsveç’i fazla sevindirmedi. Sol kanatta Caner Erkin’in yaptığı ortaya kafayı vuran Olcan, 57’de A Milli Takımı tekrar öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Türkiye’nin galibiyeti ile sona erdi.

Milli takımı 10 yıl sonra ağırlamanın heyecanını yaşayan başkentli futbolseverler de maça yoğun ilgi gösterdi. 20 bin 600 seyirci kapasitesi bulunan Ankara 19 Mayıs Stadı'nda tribünler tamamen doldu.

Süper Lig'de Gençlerbirliği forması giyen Johan Dahlin İsveç'in kalesini korurken, başkent ekibinin bir diğer oyuncusu Jimmy Durmaz da ilk 11'de sahaya çıktı.

ulusalkanal.com.tr

isveç futbol hazırlık maçı 2-1 a milli